Ο Κουτλουάι θέλει να πάει σε ομάδα με προπονητή τον Ντούσαν Ίβκοβιτς
Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούν. Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ιμπραήμ Κουτλουάι φαίνεται ότι θα συνεργαστούν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το ζήτημα είναι αν θα είν αι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πάντως ο Τούρκος σμολ φόργουορντ με δηλώσεις του στον τουρκικό δικτυακό τόπο «turkbasket» εξέφρασε την επιθυμία: « να πάω στην ομάδα που θα είναι προπονητής ο Ίβκοβιτς...».
57
Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούν. Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ιμπραήμ Κουτλουάι φαίνεται ότι θα συνεργαστούν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το ζήτημα είναι αν θα είν αι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πάντως ο Τούρκος σμολ φόργουορντ με δηλώσεις του στον τουρκικό δικτυακό τόπο «turkbasket» εξέφρασε την επιθυμία: « να πάω στην ομάδα που θα είναι προπονητής ο Ίβκοβιτς…».
Οι δηλώσεις του «Ίμπο» φαίνεται κυριλοκετικά να άνψαν «φωτυά» στην διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, αφού επαληθέυονται οι φήμες που ήθελαν τον «σοφό» να προτείνει στον Κουτλουάι να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι να καταλήξει ο ίδιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης: Συνάντηση του Ρίτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442