Τεννές και Λεμονής συμφώνησαν ότι ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής
Ευκαιρία για ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε είχαν οι Τάκης Λεμονής και Μπάμπης Τεννές, αμέσως μετά το ματς του Αρη με τον Ολυμπιακό, και δεν την άφησαν να πάει χαμένη.
Ευκαιρία για ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε είχαν οι Τάκης Λεμονής και Μπάμπης Τεννές, αμέσως μετά το ματς του Αρη με τον Ολυμπιακό, και δεν την άφησαν να πάει χαμένη.
«Ξέρουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι δύσκολο να πείσεις τους παίκτες να είναι έτοιμοι. Κλείσαμε μία πολύ καλή χρονιά. Κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα -που ήταν ο στόχος μας- με εντυπωσιακή πορεία» είπε ο Τάκης Λεμονής.
Αναφερόμενος στο ματς, προσέθεσε: «Όσον αφορά στον αγώνα, είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως μείναμε πίσω στο σκορ λόγω των αμυντικών μας λαθών. Και όταν λέω αμυντικά λάθη, αφορούν όλη την ομάδα και όχι μόνο άμυνα. Στη συνέχεια είχαμε υπομονή, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά φαίνεται πως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα να ολοκληρώνουμε εύκολες φάσεις.»
Σχετικά με τη συνέχεια τόνισε: «Ξεκινάμε την προετοιμασία για τη νέα περίοδο. Θα προηγηθούν, βέβαια, πρώτα οι διακοπές, αλλά θα εκμεταλλευτούμε την καλοκαιρινή περίοδο για να είμαστε πανέτοιμοι τη νέα χρονιά.»
Ο τεχνικός του Αρη, Μπάμπης Τεννές, επισήμανε: «Πιστεύω ότι σήμερα ο Αρης έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλά. Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε καθαρά. Νομίζω ότι ολοκληρώνεται μια δύσκολη χρονιά για τον Αρη, αλλά πιστεύω ότι μπήκαν βάσεις στην ομάδα. Θέλω να πω ότι το κεφάλαιο Κοντομηνάς είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τον Αρη αλλά και για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής.»
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο