Ένας τραυματισμός στην πλάτη δεν θα επιτρέψει στη Γαλλίδα τενίστρια Μέρι Πιρς να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Roland Garros. Την Τετάρτη ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το γαλλικό Open το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα.
Ένας τραυματισμός στην πλάτη δεν θα επιτρέψει στη Γαλλίδα τενίστρια Μέρι Πιρς να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Roland Garros. Την Τετάρτη ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το γαλλικό Open το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα.
«Έπειτα από πολύ σκέψη, στάθμιση των γεγονότων και μακρά διαβούλευση με το ιατρικό επιτελείο, βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να αποσυρθώ από το τουρνουά» δήλωσε η Μέρι Πιρς.
Όπως έγινε γνωστό, η Μέρι Πιρς έχει χρόνια φλεγμονή σε μέρος της σπονδυλικής της στήλης και θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή.
Πέρυσι έγινε η πρώτη Γαλλίδα που κατακτούσε το Roland Garros από το 1967, αλλά η φετινή αγωνιστική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για την 26χρονη τενίστρια.
Στο πρώτο μεγάλο Grand Slam του 2001, το Αυστραλιανό Open, η Πιρς αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο, ενώ μόλις την Τρίτη αποκλείστηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο ενός τουρνουά στο Στρασβούργο, το οποίο θα αποτελούσε την τελευταία της δοκιμασία για το γαλλικό Open.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο