Ο Γκανέα τα βρήκε με τον προπονητή και γυρίζει στην εθνική Ρουμανίας
Ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Ιονέλ Γκανέα είχε έλθει σε ανοιχτή ρήξη με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Λαντισλάο Μπολόνι και αποκλείστηκε μια και καλή από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Ωστόσο, περίπου δύο μήνες αργότερα ο Ρουμάνος επιθετικός ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του και είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας.
75
Ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Ιονέλ Γκανέα είχε έλθει σε ανοιχτή ρήξη με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Λαντισλάο Μπολόνι και αποκλείστηκε μια και καλή από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Ωστόσο, περίπου δύο μήνες αργότερα ο Ρουμάνος επιθετικός ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του και είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας.
Ο Μπολόνι κατηγόρησε τον Γκανέα για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, όταν ο διεθνής Ρουμάνος επιθετικός του επιτέθηκε φραστικά έπειτα από το ματς με την Ιταλία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002, διότι είχε χρησιμοποιηθεί μόλις για 20 λεπτά.
Ο Γκανέα ορκίστηκε ότι δεν θα φορέσει ποτέ ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας, ωστόσο άλλαξε γνώμη, ζήτησε συγγνώμη από τον Λαντισλάο Μπολόνι και αυτός τον κάλεσε πάλι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας για τους αγώνες με την Ουγγαρία και τη Λιθουανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ.
«Πιστεύω ότι ο Γκανέα κατάλαβε το λάθος του και αποφάσισα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία» ανέφερε ο Μπολόνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Τα λόγια του Γκεόργκι Χάτζι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, έχασα τον… πατέρα μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)













































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442