Αγνωστοι πυροβόλησαν τον τεχνικό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Εκουαδόρ
Ανυποψίαστος για το τι θα επακολουθήσει ήταν ο τεχνικός της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ, όταν έβγαινε από το ξενοδοχείο όπου λίγη ώρα νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η σύσκεψη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Τον Ερνάν Ντάριο Γκόμες «υποδέχτηκαν» κατά την έξοδό του άγνωστοι «φιλοδωρώντας» τον με σφαίρες, με αποτέλεσμα ο Κολομβιανός προπονητής να τραυματιστεί ελαφρά.
Ανυποψίαστος για το τι θα επακολουθήσει ήταν ο τεχνικός της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ, όταν έβγαινε από το ξενοδοχείο όπου λίγη ώρα νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η σύσκεψη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Τον Ερνάν Ντάριο Γκόμες «υποδέχτηκαν» κατά την έξοδό του άγνωστοι «φιλοδωρώντας» τον με σφαίρες, με αποτέλεσμα ο Κολομβιανός προπονητής να τραυματιστεί ελαφρά.
Το Εκουαδόρ είναι η ομάδα έκπληξη του προκριματικού ομίλου της Νοτίου Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2002, αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης και διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις την πρόκριση.
Η επίθεση στον Κολομβιανό προπονητή, Ερνάν Ντάριο Γκόμες, έγινε το βράδυ της Τρίτης, οπότε συμμετείχε σε σύσκεψη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας. Κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο, όπου έγινε η σύσκεψη, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, που τον πυροβόλησαν, και, πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει, οι δράστες εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.
Ο Γκόμες διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Μυστήριο, ωστόσο, αποτελεί το κίνητρο που τους οδήγησε στην «ενέδρα» κατά του Κολομβιανού προπονητή.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.