Ο Βραζιλιάνος του Ολυμπιακού μια ανάσα από την bundesliga
Προς... Πειραιά μεριά κοιτάζει το Αμβούργο, για να ενισχυθεί εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην bundesliga. Η γερμανική ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του news.in.gr, έχει κάνει πολύ καλή πρόταση στο Βραζιλιάνο Λουτσιάνο και, όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας αναμένεται να την αποδεχτεί.
Προς… Πειραιά μεριά κοιτάζει το Αμβούργο, για να ενισχυθεί εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην bundesliga. Η γερμανική ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του news.in.gr, έχει κάνει πολύ καλή πρόταση στο Βραζιλιάνο Λουτσιάνο και, όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας αναμένεται να την αποδεχτεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άνθρωπος του Αμβούργου βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, για να παρακολουθήσει τον Λουτσιάνο στο ματς με τον Πανιώνιο, και είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με το Βραζιλιάνο άσο των «ερυθρολεύκων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Λουτσιάνο με τον Ολυμπιακό τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι, και το γεγονός ότι ακόμη άνθρωπος της «ερυθρόλευκης» διοίκησης δεν έχει πλησιάσει τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, οδήγησε το Λατινοαμερικανό μεσοεπιθετικό να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει τον Πειραιά…
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.