Διακόπηκε ο αγώνας Σεβίλης – Στάμπεκ λόγω γενικής σύρραξης
Μόλις 34 λεπτά διήρκεσε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Σεβίλης και της νορβηγικής Στάμπεκ που διεξήχθη στο βράδυ της Τετάρτης στην ισπανική πόλη. Το ματς διακόπηκε λόγω της συμπλοκής των παικτών των δύο ομάδων έπειτα από ένα βίαιο μαρκάρισμα Νορβηγού ποδοσφαιριστή σε παίκτη της Σεβίλης.
Μόλις 34 λεπτά διήρκεσε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Σεβίλης και της νορβηγικής Στάμπεκ που διεξήχθη στο βράδυ της Τετάρτης στην ισπανική πόλη. Το ματς διακόπηκε λόγω της συμπλοκής των παικτών των δύο ομάδων έπειτα από ένα βίαιο μαρκάρισμα Νορβηγού ποδοσφαιριστή σε παίκτη της Σεβίλης.
«Ήταν απίστευτο, χάος. Δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο» σχολίασε έκπληκτος ο τερματοφύλακας της Στάμπεκ Φρόντε Όλσεν, μιλώντας στο OneFootball.
«Πράγματι ο συμπαίκτης μου πήγε να μαρκάρει τον Ισπανό με κίνηση… καράτε, αλλά δεν τον ακούμπησε».
Από το ξεκίνημά του ο αγώνας ήταν βίαιος και τα μαρκαρίσματα πολύ σκληρά, με αποτέλεσμα να απολεσθεί η ψυχραιμία όλων των ποδοσφαιριστών. Στο 34ο λεπτό ο Μάρτιν Αντερσον της Στάμπεκ έκανε το τάκλιν που έμελλε να αποτελέσει την αφορμή για τη γενική συμπλοκή.
Όλοι οι παίκτες που κάθονταν στον πάγκο της Σεβίλης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και καταδίωξαν το Νορβηγό, ο οποίος τράπηκε σε φυγή για να γλιτώσει από την μήνιν των Ισπανών. Δεν κατόρθωσε όμως να ξεφύγει, καθώς περισσότεροι από έξι παίκτες τον πρόλαβαν και τον γρονθοκόπησαν. Η σύρραξη γενικεύτηκε και είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Αντερσον και άλλων.
Το χειρότερο όμως ήταν πως στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν και οπαδοί της Σεβίλης που παρακολουθούσαν τον αγώνα και επιδίωξαν να χτυπήσουν τον Αντερσον αλλά και άλλους Νορβηγούς.
«Ακόμη και… αστυνομικοί προσπάθησαν να χτυπήσουν τον Μάρτιν Αντερσον» κατήγγειλε ένας άλλος συμπαίκτης του.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από το Φάληρο με γκολ του Κοϊτά και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, πήρε σημαντικό προβάδισμα τίτλου με το +5.