Τζάκσον, Μισισίπι: Μια νέα χειρουργική μέθοδος με λέιζερ, η οποία θεραπεύει τον αστιγματισμό, εφαρμόστηκε σε τέσσερις ασθενείς στις ΗΠΑ με απόλυτη επιτυχία.
Τζάκσον, Μισισίπι: Μια νέα χειρουργική μέθοδος με λέιζερ, η οποία θεραπεύει τον αστιγματισμό, εφαρμόστηκε σε τέσσερις ασθενείς στις ΗΠΑ με απόλυτη επιτυχία.
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ένας στους τέσσερις που φορούν γυαλιά πάσχει από αστιγματισμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εστιάσει καθόλου χωρίς αυτά. Η χρήση των οφθαλμικών εγχειρήσεων με λέιζερ είναι ήδη αρκετά διαδεδομένη σε περιπτώσεις μυωπίας, πρεσβυωπίας και καταρράχτη. Μέχρι πρόσφατα όμως η Αμερικανική Ένωση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δεν είχε εγκρίνει αυτήν τη μέθοδο για την αντιμετώπιση του αστιγματισμού.
Τα παραπάνω στοιχεία έδωσε στο News Wise η Δρ Κόνι ΜακΚάα, καθηγήτρια Οφθαλμολογίας και Βιοχημείας και διευθύντρια του Ιατρικού Κέντρου στο Πανεπιστήμιο του Μισισίπι, η οποία πραγματοποίησε τις πρώτες εγχειρήσεις αστιγματισμού στις 21 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι οι χειρουργημένοι παρουσιάζουν βελτίωση από την πρώτη κιόλας ημέρα μετά την επέμβαση.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας