Κυριακή 12 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Παναθηναϊκός από τα παλιά, 65-97 τη Σιένα στη Suproleague

Παναθηναϊκός από τα παλιά, 65-97 τη Σιένα στη Suproleague

Τα σπασμένα των προηγούμενων μέτριων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού στη Suproleague πλήρωσε η Σιένα, αφού γνώρισε τον εντός έδρας διασυρμό από τους «πράσινους» με 97-65. Έτσι, συμπληρώθηκε το... τρίο των νικών για τις ελληνικές ομάδες στις συναντήσεις τους με ιταλικές ομάδες, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, εντός της εβδομάδας. Το σύνολο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πέτυχε τη δεύτερη νίκη στη διοργάνωση, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης και ετοιμότητας εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ για την Α1.

26

Τα σπασμένα των προηγούμενων μέτριων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού στη Suproleague πλήρωσε η Σιένα, αφού γνώρισε τον εντός έδρας διασυρμό από τους «πράσινους» με 97-65. Έτσι, συμπληρώθηκε το… τρίο των νικών για τις ελληνικές ομάδες στις συναντήσεις τους με ιταλικές ομάδες, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, εντός της εβδομάδας. Το σύνολο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πέτυχε τη δεύτερη νίκη στη διοργάνωση, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης και ετοιμότητας εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ για την Α1.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε τις διαθέσεις του από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς προηγήθηκε νωρίς, με 16-6, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 28-19. Ο Ρέμπρατσα ήταν αρχικά αυτό που οδήγησε την ελληνική ομάδα στην άνετη επικράτηση, πετυχαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο 15 πόντους, που έληξε με 46-38.


Στην επανάληψη τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Μποντιρόγκα, με τον Παναθηναϊκό να εμφανίζει ένα εντελώς διαφορετικό ευρωπαϊκό πρόσωπο συγκριτικά με αυτό που είχε συνηθίσει.


Γρήγορο παιχνίδι, ομαδικότητα και σωστές επιλογές ήταν τα… νέα χαρακτηριστικά των «πρασίνων», που, συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό, αύξησαν τη διαφορά κάθε λεπτό που περνούσε.


Έτσι, στο τρίτο δεκάλεπτο έφτασε τη διαφορά στους 20 πόντους (73-53), με τους Μίντλεντον και Αλβέρτη να είναι αρωγοί στην επιθετική προσπάθεια της ομάδας του Ομπράντοβιτς.


Ο μονόλογος της ελληνικής ομάδας συνεχίστηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο, καθώς πλέον μοναδικό της αντίπαλο είχε το σκορ. Τελικό ήταν το 97-65.


Σιένα: Γκόρενς 16, Μπούσκα 2, Ροσέτι, Μέις 5, Σάβιο 5, Έβανς 4, Αλμπέρτι 5, Ρόουαν 15, Κιάτζιτς 17, Γκρέι, Πεσίνα.


Παναθηναϊκός: Αλβέρτης 12, Καλαϊτζής 11, Κοχ 5, Ρότζερς 6, Φώτσης 8, Τζεντίλε 5, Μποντίρογκα 15, Μίντλετον 15, Ρεμπράτσα 15, Μπερκ 5.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Απριλίου 2026
Cookies