Ο Σαντινί έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό με… λίγη δόση ειρωνείας
Ο τεχνικός της Λυών, Ζακ Σαντινί, προτίμησε όχι απλώς να αποποιηθεί τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του, αλλά να δηλώσει «σίγουρος» για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.
Ο τεχνικός της Λυών, Ζακ Σαντινί, προτίμησε όχι απλώς να αποποιηθεί τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του, αλλά να δηλώσει «σίγουρος» για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.
«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και δεν μπλοφάρω» υπογράμμισε ο Σαντινί, ο οποίος παρά τα λεγόμενά του έδειξε σαφή διάθεση ειρωνείας προς τους «ερυθρολεύκους» και άφησε ξεκάθαρα να φανεί ότι η… ταπεινή στάση του δεν έχει να κάνει με αυτά που στην πραγματικότητα πιστεύει.
«Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βαλένθια, από την οποία εμείς χάσαμε, μας κέρδισε στο πρώτο ματς στην Αθήνα, έρχεται από μία μεγάλη νίκη για το ελληνικό πρωτάθλημα, άρα είναι φαβορί» τόνισε ο Γάλλος τεχνικός δίνοντας μάλιστα ποσοστό πρόκρισης στους Πειραιώτες 99%.
«Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι στα πλάγια και έχουμε σκεφτεί κάποιους τρόπους για να προσπαθήσουμε να τους ανακόψουμε. Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι, πρέπει η Λυών να τα δώσει όλα από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με υπομονή και επιμονή να κυνηγήσουμε το γκολ και το αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη νίκη» υποστήριξε ο Σαντινί και κατέληξε:
«Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό ή κάποιον ποδοσφαιριστή του συγκεκριμένα, αλλά τον σεβόμαστε. Ξέρουμε τα προβλήματα που μπορεί να μας δημιουργήσει. Θα προσπαθήσουμε, ωστόσο, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Χρειάζεται αρχικά μεγάλη προσοχή στην άμυνα, ώστε να μη δεχθούμε γκολ, πριν προσπαθήσουμε να πετύχουμε το γκολ που θα μας δώσει την πρόκριση.»
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε 15-13 την Ισπανία στα πέναλτι για τα προκριματικά του World Cup και περιμένει να μάθει την τελική της θέση ενόψει της τελικής φάσης.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού στο X και αναφέρθηκε σε πιθανή διασταύρωση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στα playoffs, για τους Μπαρτώκα - Αταμάν, τις ομάδες του Final 4 και τον... MVP Σάσα Βεζένκοφ.