Έως το τέλος του χρόνου χωρίς τον Σμάιχελ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Με τη νέα χρονιά θα επιστρέψει και πάλι στις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Δανός τερματοφύλακας Πέτερ Σμάιχελ. Ο διεθνής πορτιέρο την Τετάρτη υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο δεξιό γόνατο και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα 6 - 8 εβδομάδων.
57
Με τη νέα χρονιά θα επιστρέψει και πάλι στις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Δανός τερματοφύλακας Πέτερ Σμάιχελ. Ο διεθνής πορτιέρο την Τετάρτη υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο δεξιό γόνατο και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα 6 – 8 εβδομάδων.
Ο 36χρονος Δανός τραυματίστηκε στον αγώνα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας για το Champions League, που έγινε στις 17 Οκτωβρίου στη Λισαβόνα, και, σύμφωνα με το γιατρό που τον εγχείρησε, η επέμβαση ήταν επιτυχημένη.
Ο Σμάιχελ θα μεταβεί στην Πορτογαλία, όπου θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Έτσι είναι σίγουρο ότι θα απουσιάσει και από το φιλικό παιχνίδι της Δανίας με τη Γερμανία, που θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου στην Κοπεγχάγη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442