Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει για τον Στρακόσια κάτω από τα δοκάρια της Αλβανίας

Ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει για τον Στρακόσια κάτω από τα δοκάρια της Αλβανίας

Η ιστορία επαναλαμβάνεται για το Φώτη Στρακόσια. Όπως πριν από δύο χρόνια, έτσι και τώρα, ο τερματοφύλακας του Ιωνικού βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, κάθε φορά που παίζει αντίπαλος της εθνικής μας.

26

Η ιστορία επαναλαμβάνεται για το Φώτη Στρακόσια. Όπως πριν από δύο χρόνια, έτσι και τώρα, ο τερματοφύλακας του Ιωνικού βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, κάθε φορά που παίζει αντίπαλος της εθνικής μας.

Η ψυχολογική πίεση είναι μεγάλη, αφού για το παραμικρό λάθος μπορεί να κατηγορηθεί. Αυτήν τη φορά προτίμησε να αφήσει το… κινητό του στην Αθήνα, και ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής. «Πάντα το ίδιο κλίμα. Δεν μπορώ να ξεχάσω τι είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια» έλεγε στους φίλους του και επέστρεφε στη σιωπή του.


Τότε, ο Στρακόσια έπαιζε στον Πανιώνιο και είχε γίνει στόχος των Αλβανών, προτού ακόμη ξεκινήσει ο αγώνας. Ο Τύπος άφηνε αιχμές ότι μπορεί να βοηθήσει τους συμπατριώτες του Έλληνες (αφού κατάγεται από τη Βόρειο Ήπειρο). Ύστερα από εκείνο το ματς, είχε ανακοινώσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την εθνική Αλβανίας, όμως αργότερα άλλαξε γνώμη.


Η ομάδα της Αλβανίας έχει αποσυρθεί σε ένα ξενοδοχείο λίγο έξω από τα Τίρανα. Αύριο, Τρίτη, όπως συνηθίζεται, οι Χριστιανοί ποδοσφαιριστές της θα επισκεφθούν έναν ορθόδοξο ναό για να προσευχηθούν, ενώ οι Μουσουλμάνοι θα πάνε σε τζαμί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies