Τρίτωσε τα μετάλλιά της η Ζίιλαρντ στην ποδηλασία Χρυσός ο Εκίμοφ
Σάρωσε τα μετάλλια η Λεόντιαν Ζίιλαρντ κερδίζοντας το τρίτο της συνολικά στο Σίδνεϊ. H Ολλανδέζα ποδηλάτρια πήρε ήδη το χρυσό μετάλλιο τόσο στο ατομικό πουρσουίτ στην πίστα όσο και στην κούρσα αντοχής σε δρόμο. Σήμερα έκανε το... τρεμπλ ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και για τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης δρόμου.
26
Σάρωσε τα μετάλλια η Λεόντιαν Ζίιλαρντ κερδίζοντας το τρίτο της συνολικά στο Σίδνεϊ. H Ολλανδέζα ποδηλάτρια πήρε ήδη το χρυσό μετάλλιο τόσο στο ατομικό πουρσουίτ στην πίστα όσο και στην κούρσα αντοχής σε δρόμο. Σήμερα έκανε το… τρεμπλ ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και για τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης δρόμου.
Η Ολλανδέζα σημείωσε επίδοση 42:00. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Αμερικανίδα Μέρι Χόλντεν (+37) και το χάλκινο η Γαλλίδα Ζενί Λονγκό Κιπρελί (+52).
Στην ατομική χρονομέτρηση ανδρών χρυσός Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε ο Ρώσος Βιάτσεσλαβ Εκίμοφ με 57:40.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γερμανός Γιαν Ούρλιχ (+8) και το χάλκινο ο Αμερικανός Λανς Αρμστρονγκ (+34).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442