Ελεύθεροι όλοι οι όμηροι στη νότια Ρωσία
Ελεύθεροι αφέθηκαν την Παρασκευή όλοι οι όμηροι που κρατούνταν στο θέρετρο Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα, και οι απαγωγείς τους παραδόθηκαν στην αστυνομία, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών.
56
Ελεύθεροι αφέθηκαν την Παρασκευή όλοι οι όμηροι που κρατούνταν στο θέρετρο Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα, και οι απαγωγείς τους παραδόθηκαν στην αστυνομία, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών.
«Η επιχείρηση τερματίστηκε. Οι τρομοκράτες παραδόθηκαν και οι όμηροι είναι ελεύθεροι» δήλωσε ο εκπρόσωπος, ζητώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Αρχικά, η ρωσική αστυνομία εκτιμούσε ότι οι απαγωγείς ήταν Τσετσένοι τρομοκράτες, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν ντόπιοι κακοποιοί. Σύμφωνα, μάλιστα, με το πρακτορείο Ιnterfax, ένας από τους δράστες εξήλθε προσφάτως από ψυχιατρική κλινική και ένας άλλος είναι τοξικομανής.
Η περιπέτεια των ομήρων άρχισε χθες, όταν ένοπλοι εισέβαλαν σε υπό ανέγερση ξενοδοχείο στο Σότσι. Με την απειλή όπλων, κρατούσαν τους ομήρους και αρχικά ζητούσαν λύτρα ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων (12 δισ. δραχμές).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442