Οριακή μείωση των τιμών του πετρελαίου την Τρίτη στις διεθνείς αγορές
Μικρή μείωση της τάξεως των 46 σεντς σημείωσε η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ την Τρίτη στην αγορά του Λονδίνου, φτάνοντας τα 34 δολάρια ανά βαρέλι. Την περασμένη Δευτέρα το Μπρεντ είχε σημειώσει νέο αρνητικό ρεκόρ, καθώς είχε προσεγγίσει τα 34,98 δολάρια το βαρέλι.
61
Μικρή μείωση της τάξεως των 46 σεντς σημείωσε η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ την Τρίτη στην αγορά του Λονδίνου, φτάνοντας τα 34 δολάρια ανά βαρέλι. Την περασμένη Δευτέρα το Μπρεντ είχε σημειώσει νέο αρνητικό ρεκόρ, καθώς είχε προσεγγίσει τα 34,98 δολάρια το βαρέλι.
Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του προέδρου του ΟΠΕΚ Αλί Ροντρίγκεζ, ο οποίος είχε κατηγορήσει τους διαδηλωτές ότι προκαλούν παγκόσμια κρίση.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας προέβλεψε ότι οι τιμές θα αρχίσουν να υποχωρούν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας (1η Οκτωβρίου), όταν θα ισχύσει η απόφαση του ΟΠΕΚ για επιπλέον αύξηση της ημερήσιας παραγωγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Καλά όλα αυτά, αλλά έγινε ποτέ κανένα μάθημα σε αυτά τα επιδοτούμενα σεμινάρια;
- Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου στο Πικέρμι
- Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής
- Ο πιο μικρός είναι και ο πιο ώριμος: Ο Κρουζ στέλνει μήνυμα στον Μπρούκλιν και προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στους Μπέκαμ
- Ο Τσίπρας στο προεδρικό, η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Συνελεύσεις των πυρήνων σε Βόρεια Αθήνα και Καλαμάτα
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πέθανε ο 48χρονος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Dawson’s Creek»
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Πέθανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442