H Γερουσία των ΗΠΑ υπερψήφισε την εμπορική συμφωνία με την Κίνα
Την πολυπόθητη έγκριση της αμερικανικής Γερουσίας έλαβε την Τρίτη το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης του προέδρου Μπιλ Κλίντον για την εξομάλυνση των σινοαμερικανικών εμπορικών σχέσεων.
48
Την πολυπόθητη έγκριση της αμερικανικής Γερουσίας έλαβε την Τρίτη το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης του προέδρου Μπιλ Κλίντον για την εξομάλυνση των σινοαμερικανικών εμπορικών σχέσεων.
Μένουν τώρα η τελική υπογραφή του νομοσχεδίου από τον Κλίντον αλλά και η ένταξη της Κίνας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, ώστε να τεθεί σε ισχύ η εμπορική συμφωνία που προβλέπει το άνοιγμα της αμερικανικής αγοράς στα κινεζικά προϊόντα.
Σε αντάλλαγμα οι Κινέζοι θα ανοίξουν με τη σειρά τους μια ευρεία γκάμα αγορών τους από τη γεωργία μέχρι τις τηλεπικοινωνίες στις αμερικανικές επιχειρήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Καλά όλα αυτά, αλλά έγινε ποτέ κανένα μάθημα σε αυτά τα επιδοτούμενα σεμινάρια;
- Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου στο Πικέρμι
- Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής
- Ο πιο μικρός είναι και ο πιο ώριμος: Ο Κρουζ στέλνει μήνυμα στον Μπρούκλιν και προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στους Μπέκαμ
- Ο Τσίπρας στο προεδρικό, η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Συνελεύσεις των πυρήνων σε Βόρεια Αθήνα και Καλαμάτα
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πέθανε ο 48χρονος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Dawson’s Creek»
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Πέθανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442