Την πρώτη της ήττα και μάλιστα εντός έδρας γνώρισε την Τετάρτη η Προοδευτική από τον Παναιτωλικό με 3-0, στην έκτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι βυσσινί στάθηκαν άτυχοι καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχαν δύο δοκάρια. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Παναιτωλικού εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις αντεπιθέσεις και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.
Το σκορ για τους φιλοξενουμένους άνοιξε ένας… γηπεδούχος, ο Πάντος, με αυτογκόλ στο 23. Το 2-0 σημείωσε ο Αθανασιάδης στο 61, ύστερα από ατομική προσπάθεια του Κρούνιτς. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83 ο Σπυρόπουλος.
Για το 2ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος επικράτησε στην έδρα του της Καλλιθέας με 3-1 (Καραπίτσος πέναλτι, Δρακόπουλος 68,78 – Βλάχος). Οι παίκτες της Καλλιθέας έχασαν πέναλτι στο 63 με το Σαββίδη, που σούταρε στο δοκάρι.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο