Πανέτοιμη για τις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη φάνηκε η ΑΕΚ στο φιλικό της Πέμπτης με την ιταλική Ρόμα. Οι παίκτες του Γιάννη Παθιακάκη πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και απέσπασαν ισοπαλία μέσα στο Ολύμπικο της Ρώμης, από τη Ρόμα των πολλών αστέρων με 0-0.
Πανέτοιμη για τις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη φάνηκε η ΑΕΚ στο φιλικό της Πέμπτης με την ιταλική Ρόμα. Οι παίκτες του Γιάννη Παθιακάκη πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και απέσπασαν ισοπαλία μέσα στο Ολύμπικο της Ρώμης, από τη Ρόμα των πολλών αστέρων με 0-0.
Το αγωνιστικό θράσος και το περίσσιο θάρρος που ζήτησε ο Ελληνας τεχνικός από τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης, μέσα σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο από 70 χιλιάδες τζιαλορόσι οπαδούς, φάνηκαν καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Η ΑΕΚ δεν κλείστηκε στην περιοχή της και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο είχε 2 – 3 πολύ καλές προσπάθειες ακόμα και για να ανοίξει το σκορ (28 δοκάρι σε κοντινό σουτ του Νικολαΐδη).
Φερουζέμ και Καψής εκμηδένισαν τους επιθετικούς της Ρόμα, Ντελβέκιο, Μοντέλα και Μπατιστούτα, ενώ και ο Ηλίας Ατματζίδης όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.
Στο κέντρο του γηπέδου ο Βασίλης Τσάρτας ήταν η ήρεμη κιτρινόμαυρη δύναμη έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Ζαγοράκη, Ρουίζ και Νάβας.
Ο Ακης Ζήκος στο ρόλο του αμυντικού χαφ δεν άφησε το αστέρι της γηπεδούχου, Φραντσίσκο Τότι, να πάρει ανάσα. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Πέτκοφ.
Ο Κασάπης από την αριστερή πλευρά είχε πολύ καλές αμυντικές προσπάθειες. Επίσης, καταγράφεται στο ενεργητικό του και μια πολύ καλή επιθετική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης, αν και αγωνίστηκε μόνος του στην επίθεση, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Αντονιόλι, ενώ είχε και το δοκάρι.
Από τους γηπεδούχους Ρωμαίους, που πραγματοποίησαν την πρώτη εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους, διακρίθηκε ο καπιτάνο Τότι. Ωστόσο, φάνηκε ότι ο τεχνικός της Ρόμα, Φάμπιο Καπέλο, έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να δέσει αυτό το σύνολο των αστέρων και να το μετατρέψει σε φαβορί για την κατάκτηση του campionato.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Θλίψη σκέπασε την οικογένεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο ο 27χρονος Νορβηγός αθλητής διάθλου, Σίβερτ Μπάκεν.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εκπομπή EuroInsiders στο YouTube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό και τον -αγαπημένο του- Εβάν Φουρνιέ!
Διπλή γιορτή για τον Χρήστο Μουζακίτη ανήμερα των Χριστουγέννων, με το transfermarkt να καταγράφει ότι είναι και ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης στην Ευρώπη που έχει γεννηθεί στις 25 Δεκεμβρίου.