63

Η καθυστερημένη άφιξη του Καρλ Χάιντς Φλίπσεν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού είχε αποτέλεσμα την εκδίωξή του από το αθλητικό κέντρο της Παιανίας, όπου συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός. Ο προπονητής των πρασίνων Αγγελος Αναστασιάδης θέλησε εξηγήσεις από το Γερμανό, ο οποίος με τη σειρά του ενοχλήθηκε από το έντονο ύφος του Ελληνα τεχνικού και δεν ζήτησε συγγνώμη. Το ευαίσθητο αυτό θέμα αναμένεται πλέον να χειριστεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αγγελος Φιλιππίδης.

Συνέβη κάτι που με πίκρανε αφάνταστα δήλωσε ο Γερμανός στην εφημερίδα Τα Νέα. Πάνω από όλα βάζω την ομάδα μου αλλά στην παρούσα φάση δεν θέλω να το σχολιάσω, δεν θα πω τίποτα περισσότερο.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Παιανία, ο Φλίπσεν είχε καθυστερήσει και μια ακόμη φορά να πάει στην προπόνηση της ομάδας του, γεγονός που συνέβαλε στην ενίσχυση της έντασης των σχέσεών του με τον Αγγελο Αναστασιάδη.


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε στο Γερμανό να ζητήσει συγγνώμη, όχι μόνο από τον ίδιο αλλά και από τους συμπαίκτες του, αλλά ο Φλίπσεν αρνήθηκε. Αν θέλεις, θα ζητήσω συγγνώμη από εσένα, αλλά η ομάδα δεν έχει καμία σχέση είπε χαρακτηριστικά ο Κάρλ Χάιντς Φλίπσεν για να τον διώξει στη συνέχεια ο Αναστασιάδης από την προπόνηση.


Εως και το βράδυ της Παρασκευής εκτιμάται πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αγγελος Φιλιππίδης θα σπεύσει να πληροφορηθεί τι ακριβώς συνέβη και να δώσει λύση στο αιφνιδιαστικό πρόβλημα που προέκυψε στις αρχές της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιο σας