Ο Τζόνσον κέρδισε τη μάχη των εντυπώσεων
Η μάχη Τζόνσον - Γκριν καλά κρατεί ή μάλλον μόλις άρχισε, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στα 200 μ. των αμερικανικών τράιαλς.
26
Η μάχη Τζόνσον – Γκριν καλά κρατεί ή μάλλον μόλις άρχισε, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στα 200 μ. των αμερικανικών τράιαλς.
Στα προκριματικά που ξεκίνησαν, ο Μάικλ Τζόνσον πέτυχε καλύτερο χρόνο από το συμπατριώτη του αλλά και μεγάλο αντίπαλο Μόρις Γκριν. Ο μεν πρώτος, μπαίνοντας δυνατά στη μάχη, πέτυχε χρόνο 1989, ενώ ο δεύτερος 2020.
Παρ όλα αυτά, είναι ακόμη νωρίς για τα οποιαδήποτε προγνωστικά και συμπεράσματα, καθώς και οι δύο είναι ικανοί για όλα, εν όψει του τελικού που διεξάγεται τα ξημερώματα της Κυριακής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 102-88: Τη… διέλυσε με σούπερ δίδυμο Ντόρσεϊ – Βεζένκοφ
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ
- Οργή Καραπαπά για διαρροές ορισμών: «Να παραιτηθεί η ΚΕΔ και όλη η ΕΠΟ» – pics
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα – Μέσα ο Γκραντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442