Δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Φαμπιέν Μπαρτέζ από τη Μονακό, η πρωταθλήτρια Γαλλίας βρήκε τον αντικαταστάτη του κάτω από τα δοκάρια της.
Το όνομα αυτού Στεφάν Πορατό, ένας δηλαδή καθόλου άγνωστος για τη Μονακό τερματοφύλακας, αφού πριν από δύο χρόνια κάθονταν στον πάγκο της περιμένοντας την ευκαιρία να αγωνισθεί καθώς βρίσκονταν στη σκιά του Μπαρτέζ. Ο Πορατό τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στη Μαρσέιγ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.