Οι 18 της εθνικής Ελπίδων
Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων, Γιάννης Κόλλιας, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν την αποστολή της ελληνικής ομάδας για το διεθνή φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας, που θα γίνει στην πόλη Τάρνομπρζεγκ στις 3 Ιουνίου.
26
Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων, Γιάννης Κόλλιας, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν την αποστολή της ελληνικής ομάδας για το διεθνή φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας, που θα γίνει στην πόλη Τάρνομπρζεγκ στις 3 Ιουνίου.
Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι εξής: Κοτσόλης (Παναθηναϊκός), Αναστασόπουλος (ΠΑΟΚ), Γαλανόπουλος, Κάππος (Καλαμάτα), Τραγιάννης (Πανσερραϊκός), Κουτσόπουλος, Ταραλίδης (Πανηλειακός), Πήλιουρας, Κουλουχέρης, Καζαντζής (Προοδευτική), Νάστος (Λάρισα), Μπερνεάνου (Ηρακλής), Κατσουράνης (Παναχαϊκή), Βενέτης (Νταντί Γιουνάιτεντ), Πάσιος (ΑΕΚ), Αμανατίδης (Στουτγάρδη), Πατσατζόγλου (Ξάνθη) και Βακουφτσής (Φιορεντίνα).
Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αναχωρήσει για την Πολωνία την Παρασκευή 2 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 1η αγωνιστική των playoffs (pic)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: Η Κυριακή της ΑΕΚ
- Ακυρώθηκε το γκολ του Γιαζίτσι στο 98’ (vid)
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442