
Εκφραση πολιτισμού αλλά και πολιτικής
Κυκλοφόρησε το 23ο τεύχος του περιοδικού Εκφραση. Το μηνιαίο πολιτιστικό περιοδικό του ΠΑΣΟΚ -υπό τη διεύθυνση του Τηλέμαχου Χυτήρη- διαθέτει και στο τρέχον τεύχος ενδιαφέροντα θέματα.
37
Κυκλοφόρησε το 23ο τεύχος του περιοδικού Εκφραση. Το μηνιαίο πολιτιστικό περιοδικό του ΠΑΣΟΚ -υπό τη διεύθυνση του Τηλέμαχου Χυτήρη- διαθέτει και στο τρέχον τεύχος ενδιαφέροντα θέματα.
Το αφιέρωμα για τον αδικοχαμένο Ούλοφ Πάλμε, το άρθρο για τον πολιτισμό ως παραγωγικής μονάδας, το νέο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού. Ο πολιτισμός ταξιδεύει, η ελπιδοφόρα αύξηση των θεατών στον ελληνικό κινηματογράφο, η πολιτιστική κίνηση της Θεσσαλονίκης και η σχέση δημοκρατίας και Διαδικτύου είναι μερικά μόνο από τα κείμενα του τρέχοντος τεύχους.
Επειδή όμως διανύουμε και προεκλογική περίοδο, δεν λείπουν και οι πολιτικές επισημάνσεις. Ενδιαμέσως πολιτικής και πολιτισμού παρελαύνουν από τις σελίδες κείμενα όπως Κόμματα και βιτρίνες, Συνδιάσκεψη θέσεων, Δεύτερο κύμα εκσυγχρονισμού κ.ά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «γαλλικό κλειδί» στην «σκουριασμένη» κλειδαριά της κυβέρνησης
- Ενοίκια: Τα σημεία «κλειδιά» για το Ε2
- Αντισημιτισμός vs Ακτιβισμός: Πώς η Βρετανία παγιδεύτηκε ανάμεσα στον Κάνιε και τη Γάζα
- «Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442