Η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία Ford προτίθεται να προσφέρει στους υπαλλήλους της σε όλο τον κόσμο δωρεάν υπολογιστές της Hewlett Packard. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται εντός των ημερών.
Η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία Ford προτίθεται να προσφέρει στους υπαλλήλους της σε όλο τον κόσμο δωρεάν υπολογιστές της Hewlett Packard. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται εντός των ημερών.
Η απόφαση αφορά στο σύνολο του προσωπικού της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, το οποίο ξεπερνά τις 350 χιλιάδες.
Σύμφωνα με ανεπίσημες μέχρι στιγμής πληροφορίες οι υπάλληλοι της εταιρείας θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν τους υπολογιστές στα σπίτια τους από τις αρχές της άνοιξης.
Μαζί με τον υπολογιστή θα παρέχονται ένας εκτυπωτής καθώς και δικαίωμα απεριόριστης πρόσβασης στο Internet με τη συμβολική συνδρομή των πέντε δολαρίων το μήνα.
Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε και το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στις αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ, United Auto Workers. Η κίνηση φαίνεται ότι προήλθε έπειτα από συμφωνία των δύο πλευρών στο πλαίσιο των καθιερωμένων διαπραγματεύσεων που γίνονται μεταξύ εργαζομένων και εταιρειών κάθε χρόνο.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας