
Παραδόθηκε Πακιστανός που ισχυρίζεται πως είχε δολοφονήσει 100 αγόρια
Πακιστανός ο οποίος έχει ισχυριστεί πως έχει δολοφονήσει 100 αγόρια παραδόθηκε την Πέμπτη στην αστυνομία, σύμφωνα με μάρτυρες.
46
Πακιστανός ο οποίος έχει ισχυριστεί πως έχει δολοφονήσει 100 αγόρια παραδόθηκε την Πέμπτη στην αστυνομία, σύμφωνα με μάρτυρες.
Η αστυνομία συνέλαβε τον Τζαβέντ Ικμπάλ τη νύχτα της Πέμπτης σε γραφείο εφημερίδας όπου είχε πάει για να παραδοθεί, ένα μήνα σχεδόν μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας πως μάλλον πρόκειται για το χειρότερο κατά συρροή δολοφόνο στην ιστορία της χώρας.
Ο Ικμπάλ είχε προκαλέσει σάλο στο Πακιστάν, όταν στις αρχές Δεκεμβρίου είχε στείλει επιστολή στην αστυνομία στην οποία ανέφερε πως είχε δολοφονήσει, αφού πρώτα είχε βιάσει 100 αγόρια κατά τη διάρκεια αδιευκρίνιστης χρονικά περιόδου.
Οι αστυνομικοί βρήκαν ό,τι χαρακτήρισαν ως υπολείμματα τριών παιδιών σε βαρέλια με οξύ στο σπίτι του Ιμπάλ, σε μια παραγκούπολη της Λαχώρης.
Reuters
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442