Θα αλλάξει ομάδα όχι όμως και πόλη, αφού θα παραμείνει στο
Μιλάνο. Ο λόγος για τον αμυντικό της Ιντερ, Ταρίμπο Γουέστ, ο οποίος πρόκειται σύμφωνα με την εφημερίδα Gazzetta dello Sport να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν.
Θα αλλάξει ομάδα όχι όμως και πόλη, αφού θα παραμείνει στο Μιλάνο. Ο λόγος για τον αμυντικό της Ιντερ, Ταρίμπο Γουέστ, ο οποίος πρόκειται σύμφωνα με την εφημερίδα Gazzetta dello Sport να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Νιγηριανός διεθνής δεν συμπεριλαμβάνεται στα μελλοντικά σχέδια του προπονητή της Ιντερ Μαρτσέλο Λίπι και έτσι του προσφέρθηκε η δυνατότητα μεταγραφής, πράγμα που αναμένεται να κάνει τον Ιανουάριο.
Η Ιντερ είχε προσπαθήσει να παραχωρήσει τον Γουέστ εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, αλλά ο παίκτης είχε απορρίψει προσφορές μεγάλων ομάδων, όπως της Λίβερπουλ και της Γαλατασαράι. Στην Ιντερ μεταγράφηκε τον Ιούλιο του 1997 από την Οσέρ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions