Τετάρτη 06 Μαϊου 2026
weather-icon 20o
in.gr

Επιχειρηματικά σχέδα αλλάζουν το χάρτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ο καταιγισμός επιχειρηματικών σχεδίων, που βρίσκονται αυτή την εποχή σε εξέλιξη και διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο Χρηματιστήριο Αθηνών, βρίσκονται στο επίκεντρο των σημερινών κυριακάτικων εφημερίδων, οι οποίες αφιερώνουν πολλές από τις σελίδες τους με την περιγραφή των συμφωνιών που κάνουν να ηλεκτρίζεται η Σοφοκλέους.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

47

Ο καταιγισμός επιχειρηματικών σχεδίων, που βρίσκονται αυτή την εποχή σε εξέλιξη και διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο Χρηματιστήριο Αθηνών, βρίσκονται στο επίκεντρο των σημερινών κυριακάτικων εφημερίδων, οι οποίες αφιερώνουν πολλές από τις σελίδες τους με την περιγραφή των συμφωνιών που κάνουν να ηλεκτρίζεται η Σοφοκλέους.

Ετσι λοιπόν, καυτό, σύμφωνα με την Καθημερινή εξελίσσεται το φθινόπωρο στον επιχειρηματικό χώρο, καθώς τα ντιλς διαδέχονται το ένα το άλλο, εξυπηρετώντας όχι μόνο τη συγκομιδή τεράστιων υπεραξιών, αλλά και τη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού σκηνικού, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται τα μεγάλα τζάκια της δεκαετίας του 2.000.
Η κινητικότητα στο χώρο των επιχειρήσεων έχει λάβει ήδη ασύλληπτες διαστάσεις και οι εξαγορές, στρατηγικές, συνεργασίες και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων διαδέχονται η μία την άλλη επί καθημερινής πλέον βάσεως.

Η εφημερίδα Το Βήμα , παρουσιάζει τους δέκα ισχυρούς της Σοφοκλέους, τονίζοντας παράλληλα ότι οι κ. Θ. Καρατζάς, Κ. Γεωργουτσάκος, Σπ. Λάτσης, Ι. Κωστόπουλος, Μ. Σάλλας, η οικογένεια Στασινόπουλου, ο Σ. Κόκκαλης, ο Γ. Δαυίδ, ο Θ. Λαναράς και ο Δ. Κοντομηνάς, διαχειρίστηκαν το πρώτο εξάμηνο του 1999 το 71% των συνολικών καθαρών κερδών που εμφάνισαν όλες μαζί οι εισηγμένες εταιρείες του χρηματιστηρίου.

Η Ελευθεροτυπία, βλέπει να αναπτύσσεται ένας καπιταλισμός αλά ελληνικά, με συμμαχίες αντιπάλων, επέκταση όλων σε όλα και μάχη παλιών και νέων τζακιών για την πίτα.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής, η Σοφοκλέους κινείται στους ρυθμούς των μεγάλων επιχειρηματικών συμφωνιών και η εφημερίδα παρουσιάζει έναν πίνακα με τις εξήντα συμφωνίες που έχουν πραγματοποιηθεί ή αναμένονται προσεχώς σε όλους τους κλάδους της Σοφοκλέους.

Στο πλαίσιο αυτό, η εφημερίδα Μακεδονία δημοσιεύει στις οικονομικές της σελίδες συνέντευξη του υπευθύνου της Εργασίας Χρηματιστηριακή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος υποστηρίζει ότι τον Ιανουάριο θα φτάσει τις 7.000 μονάδες ο δείκτης, παρατηρώντας ότι το χρηματιστήριο δημιούργησε στους μικροεπενδυτές μικρόβια, τα οποία δεν σκοτώνονται με τίποτα.

Κατόπιν όλων αυτών, η εφημερίδα Αγγελιοφόρος της Κυριακής, επισημαίνει ότι η Οικονομία θα είναι κυρίαρχη στο προεκλογικό σκηνικό, τονίζοντας πως πρόθεση του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη είναι να επικεντρώσει το πολιτικό παιχνίδι στα της οικονομίας, συνεπικουρούμενος και από την πρόσκαιρη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 06 Μαϊου 2026
Cookies