Βόλος-ΑΕΚ: Έβγαζε μάτια το χέρι του Πήλιου, σωστό το πέναλτι
Αλλη μια φάση που ο Τσιμεντερίδης έπρεπε να πάρει άμεση απόφαση, όμως και για αυτή χρειάστηκε το VAR
Σα να μην έφτανε που ο VAR του αγώνα Βόλος-ΑΕΚ, ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έσωσε μια φορά τον διαιτητή του αγώνα Τσιμεντερίδη (Κοζάνης), χρειάστηκε αυτό να συμβεί και δεύτερη. Ο ρέφερι του αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League Βόλος-ΑΕΚ δεν είδε το χέρι του Πήλιου στο 55’ του αγώνα, μια παράβαση που έβγαζε μάτια. Ετσι χρειάστηκε να κληθεί σε on field review από τον Παπαδόπουλο και ο Τσιμεντερίδης καταλόγισε το πέναλτι μαρς, το οποίο εκτέλεσε ο Φουρτάδο και ευστόχησε στο 52’, κάνοντας το 2-1 υπέρ του Βόλου.
Τι φοβήθηκε ο Τσιμεντερίδης και δεν υπέδειξε την εξόφθαλμη παράβαση; Η ολιγωρία του έχει σχέση με τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΚ;
Στο ίδιο ματς ο διαιτητής της ΕΠΣ Κοζάνης έκανε ένα ακόμη σημαντικό λάθος. Ο Τσιμεντερίδης σφύριξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο 45+1’ σε χέρι στήριξης του Μπουζούκη μετά από γύρισμα του Ρότα, το οποίο πήρε πίσω με παρέμβαση του Παπαδόπουλου.

- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442