Μετά την επιτυχία της Εθνικής πόλο Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με την κατάκτηση του χάλκινου μετάλλια η λίστα με μετάλλια που έχουν κατακτήσει οι Εθνικές ομάδες πόλο της Ελλάδας μεγάλωσε κι άλλο. Συγκεκριμένα η χώρα μας έφτασε τις 85 κατακτήσεις στην ελληνική υδατοσφαίριση στις διεθνείς διοργανώσεις ένας αριθμός αν μη τι άλλο εντυπωσιακός!
Κάνοντας μια…βουτιά στο παρελθόν και από το 1951: η χώρα μας έχει πανηγυρίσει 18 χρυσά μετάλλια, 29 ασημένια και 38 χάλκινα. Τα 39 στους άνδρες και τα 46 στις γυναίκες, τα 16 από την εθνική ομάδα των γυναικών.
Αναλυτικά τα μετάλλια που έχει κατακτήσει η Εθνική ομάδα πόλο σε όλες της διοργανώσεις
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.