Η Ουντινέζε νίκησε με 1-0 την Ρόμα για την 23η αγωνιστική της Serie A και την άφησε πίσω όσον αφορά το τρένο της τετράδας, με τους Ρωμαίους να βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς στο -2 από την τέταρτη Γιουβέντους.
Από την άλλη η ομάδα από το Ούντινε προσπέρασε Σασουόλο και Μπολόνια και σκαρφάλωσε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος με 32 βαθμούς και βρίσκεται στο -9 από την 6η Κόμο.
Η Ρόμα δεν κατάφερε να νικήσει ένα πολύ σημαντικό ματς για εκείνη μετά την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 1-1 για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa League. Μπήκε ως αλλαγή στο 79ο λεπτό ο Κώστας Τσιμίκας για την ομάδα του Γκασπερίνι.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Εκέλενκαμπ στο 49ο λεπτό με το οποίο χάρισε τη νίκη στην Ουντινέζε, καθώς το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης στο «Blue Energy Stadium».
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επέστρεψε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μόλις μία εβδομάδα μετά το εξιτήριο που πήρε με τους γιατρούς να κρίνουν πως είναι και πάλι αναγκαία η νοσηλεία του.