Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε η Ντόρτμουντ τα 116 γενέθλιά της καθώς επικράτησε με 2-0 στο «Signal Iduna Park» της Γκλάντμπαχ για τη 15η αγωνιστική της Bundesliga διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο σερί της στα οκτώ παιχνίδια.
Το πρώτο γκολ του αγώνα σημείωσε στο 10ο λεπτό ο Γιούλιαν Μπραντ, για να ακολουθήσει το 2-0 απ’ τον Μπέιερ στο 90+7′, με την Ντόρτμουντ να συμπληρώνει πλέον δύο μήνες χωρίς ήττα, μετά το 2-1 απ’ την Μπάγερν στο Μόναχο στις 18 Οκτωβρίου.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και με γκολ των Σκαμάκα, Σουλεμανά και Πάσαλιτς συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «4» του ιταλικού Κυπέλλου.
Αν και η Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους διαφορά, Βαλένθια έκανε την ανατροπή στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας στην παράταση με 104-99, για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.