Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν και οι τελευταίοι δύο από τους συνολικά επτά κατηγορουμένους που απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη.
Πρόκειται για έναν 46χρονο και για έναν 45χρονο στους οποίους επιβλήθηκε εγγυοδοσία 15.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Η ανακριτική διαδικασία συνεχίζεται αύριο ενώ την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθούν οι φερόμενοι ως διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).