Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η κατάρρευση γέφυρας στον Ταύρο και πιο συγκεκριμένα σε παράδρομο της Πέτρου Ράλλη, το περασμένο Σάββατο.
Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα, ενώ το σημείο στο ρεύμα προς Προφήτη Δανιήλ παραμένει κλειστό.
Η κατάρρευση γέφυρας στον Ταύρο
Οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η γέφυρα υποχώρησε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, αλλά και εξαιτίας ελλιπούς συντήρησης.
Η πτώση της προκάλεσε ανάφλεξη, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς κάτω από τη γέφυρα περνούν καλώδια υψηλής τάσης.
Η περιοχή είναι βιομηχανική και, ευτυχώς, τη στιγμή της κατάρρευσης δεν κινούνταν πεζοί ή οχήματα, γεγονός που απέτρεψε τα χειρότερα. Οι αρχές συνεχίζουν τις αυτοψίες, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και η στατικότητα του υπόλοιπου οδικού δικτύου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας