Η Μπενφίκα απέδρασε με απίθανο τρόπο από την έδρα της Νασιονάλ επικρατώντας με 2-1 στις καθυστερήσεις και τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 90+5.
Οι γηπεδούχοι έβαλαν πολύ δύσκολα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία πήρε το τρίποντο στην εκπνοή. Ο Ραμίρες άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό για τους γηπεδούχους, με την Μπενφίκα να ισοφαρίζει στο 89’ με τρομερό σουτ του Πρεστιάνι και να δείχνει πως τουλάχιστον κατάφερε να σώσει τον βαθμό.
Ωστόσο οι «αετοί της Λισαβώνας» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με γκολ του Έλληνα φορ να βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη ώρα και να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του.
Έτσι η Μπενφίκα έφτασε τους 28 βαθμούς και έπιασε στη 2η θέση τη Σπόρτινγκ, που έχει ματς λιγότερο. Είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Πόρτο που αγωνίζεται εντός με την Εστορίλ την Κυριακή.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
LIVE: Αστέρας – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας – Άρης για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός Ολιμπίου Μορουτσάν και ο Έλληνας χαφ Κώστας Γαλανόπουλος συμπεριλαμβάνονται στην 11άδα του σημερινού (20/12, 16:00) εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας
Σήμερα (20/12) από τις 16:00 στο κλειστό Παναγίας Αλεξιώτισσας, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με 17 αθλητές και αθλήτριες, σε 15 ημιτελικούς πρωταθλήματος, διεκδικώντας μετάλλια και προκρίσεις στους τελικούς της Κυριακής (21/12).