Φοβερή φάση στο NCAA: Παίκτης του Μέριλαντ πέταξε το παπούτσι του για να κλέψει τη μπάλα από αντίπαλο (vid)
Ο Μάιλς Ράις χάρισε ένα αστείο στιγμιότυπο στο ντεμπούτο του στο κολεγιακό πρωτάθλημα με το Μέριλαντ κόντρα στο Τζορτζτάουν.
Μια απίθανη και κωμική φάση μας χάρισε ο Μάιλς Ράις, στο ντεμπούτο του στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (NCAA) κόντρα στο Τζορτζτάουν.
Ο 22χρονος γκαρντ έγινε viral στα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη νέα του ομάδα, καθώς κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, του βγήκε το αριστερό του παπούτσι και στη συνέχεια σκέφτηκε να το πετάξει στον αντίπαλο του ώστε να κλέψει την μπάλα.
Η πρωτότυπη προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο, ενώ ο ίδιος χρεώθηκε με φάουλ στη φάση. Το περιστατικό έγινε αμέσως viral στα social media, προκαλώντας γέλιο αλλά και απορίες για αυτή την κίνηση του παίκτη.
Δείτε το απολαυστικό βίντεο από το NCAA
Bro threw his shoe at the ball to try and steal it 😭 pic.twitter.com/h2rO2JOnCf
— FOX College Hoops (@CBBonFOX) November 8, 2025
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Τέλος από τη Μύκονο Betsson ο Έβανς – Ποιος είναι ο λόγος που αποχωρεί…
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η συνεχόμενη νίκη στη Super League
- Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 101-116: Νέα εντός έδρας ήττα από τα «Ελάφια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442