Ρεπορτάζ στην Τουρκία αναλύει τα δεδομένα για την ενίσχυση της frontline της Φενέρμπαχτσε και μεταξύ άλλων «μπλέκει» και τον ψηλό του Παναθηναϊκού, Ομέρ Γιουρτσεβέν.
Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ουγκούρ Σελτσούκ, αναφέρει πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ψηλού που να αγωνίζεται στο «4» και να έχει αθλητικότητα, ευελιξία και ικανότητας στο ριμπάουντ.
Ο Χορντ και ο Γιουρτσέβεν
Ένα από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτό του Τζέιλεν Χορντ, ωστόσο, το buy out του παίκτη θεωρήθηκε υπερβολικά υψηλό το προηγούμενο διάστημα, αλλά πλέον δεν μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο.
Και δεν έμεινε εκεί ο Τούρκος δημοσιογράφος που έβαλε στη συζήτηση και τον Γιουρτσεβέν, ο οποίος αυτή τη στιγμή μπορεί να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό αλλά υπάρχει out στο συμβόλαιό του και θα μπορούσε να το ενεργοποιήσει η Φενέρ.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.