Εθνική Ελλάδας: Υπό βροχή η πρώτη προπόνηση ενόψει Σκωτίας (pics+vids)
Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής, αρχικά για το παιχνίδι κόντρα στην Σκωτία (09/10, 21:45) και στη συνέχεια για τη Δανία (12/10, 21:45) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα το απόγευμα της Δευτέρας (6/10) στο Ρέντη, υπό καταρρακτώδη στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.
Μοναδικός απόντας ο ασθενής Κωνσταντίνος Καρέτσας, με τον Παύλο Παντελίδη να είναι το νέο πρόσωπο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες με τις ομάδες τους έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Σχετικά με τον Καρέτσα, ο άσος της Γκενκ παραμένει στο Βέλγιο και από την πορεία της υγείας του θα φανεί αν θα ενσωματωθεί στη Γλασκώβη ή στην Κοπεγχάγη.
Θυμίζουμε ότι η Εθνική παίζει την Πέμπτη (9/10, 21:45) στην έδρα της Σκωτίας για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ και την Κυριακή (12/10, 21:45) φιλοξενείται από τη Δανία για την τέταρτη αγωνιστική.
Αύριο (Τρίτη 7/10) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 και στη συνέχεια η αποστολή θα φύγει για το αεροδρόμιο καθώς στις 16:30 θα αναχωρήσει για τη Γλασκόβη. Τα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της η Εθνική είναι πολύ κρίσιμα και μετά τη βαριά ήττα από τη Δανία στο «Γ. Καραϊσκάκης» χρειάζονται δύο νίκες ώστε να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά πρώτης θέσης στον όμιλο.
LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea για τη 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τηλεοπτικά από το Action 24.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».