Στο κόλπο της πρόκρισης στο Μουντιάλ μπήκε η Ουαλία που επικράτησε με 1-0 του Καζακστάν στην «Astana Arena». Έτσι έφτασε τους 10 βαθμούς μετά από πέντε ματς και είναι στην κορυφή του ομίλου, με τις ομάδες που ακολουθούν βέβαια να έχουν παιχνίδια λιγότερα.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε στο 24′ ο Μουρ μετά από απόκρουση του Αναεμπέκοβ σε κεφαλιά του Κάλεν. Οι Καζάκοι ήταν πολύ απειλητικοί στο ματς και είχαν δύο δοκάρια. Το ένα με σουτ του Κενζεμπέκ στο 39′ και το άλλο με φάουλ του Ζουμάτ στις καθυστερήσεις.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.