Ο Μαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού, είναι στις κλήσεις του Ουαλίντ Ρεγκραγκί, ενόψει των δύο ματς που θα δώσει η αφρικανική χώρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Η σχετική ανάρτηση:
لائحة المنتخب الوطني المستدعاة لمباراتي النيجر و زامبيا
Το Μαρόκο θα δώσει δύο ματς με Νίγηρα (5/9) και Ζάμπια (8/9), με τον στράικερ του Ολυμπιακού να έχει ήδη 54 παρουσίες με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας σημειώσει 28 γκολ. Να σημειωθεί πως η αφρικανική ομάδα έχει ξεκινήσει ιδανικά τα προκριματικά, με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς.
Η παράσταση μετατρέπει την ιστορία της Ελίζας σε ένα ευφάνταστο ταξίδι μέσα στον χρόνο και τον χώρο, όπου το χιούμορ, η δημιουργικότητα και η μουσική συναντούν την επιστημονική φαντασία
Η επιστροφή της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» είναι επίσημη πλέον, καθώς οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν οτι το πρώτο παιχνίδι που θα δώσουν στο νέο «Καμπ Νου» είναι αυτό με τη Μπιλμπάο.
Πολύ κοντά στο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι ο 34χρονος γκαρντ Ντανίλο Άντζουσιτς, ο οποίος αποχωρεί από την Dubai BC για να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Άρης.