Μετά τη φιλική αναμέτρηση Σερβίας–Σλοβενίας, ο Λούκα Ντόντσιτς πλησίασε τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος βρισκόταν με τη μικρή του κόρη. Ο γκαρντ των Λέικερς έκανε high-five με τη μικρή, σε μια στιγμή που έγινε αμέσως viral.
Στον αγωνιστικό κομμάτι, η Σερβία επικράτησε με 106–72, ολοκληρώνοντας με νίκη την προετοιμασία της πριν από το EuroBasket 2025. Ο Γιόκιτς σημείωσε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Ντόντσιτς σημείωσε 17 πόντους.
Οι δύο σταρ βρέθηκαν μετά το παιχνίδι στους καθιερωμένους χαιρετισμούς, με τον Ντόντσιτς να δείχνει και την πιο τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα του.
Τι πρέπει να κάνει η Μπέτις κόντρα στον Παναθηναϊκό προκειμένου να πάρει την πρόκριση στο Europa League, σύμφωνα με τον προπονητή της Μανουέλ Πελεγκρίνι.