Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Μπεν Στίλερ: Τιμά τους εκλιπόντες γονείς του μετο ντοκιμαντέρ «Stiller & Meara: Nothing is Lost»

Μπεν Στίλερ: Τιμά τους εκλιπόντες γονείς του μετο ντοκιμαντέρ «Stiller & Meara: Nothing is Lost»

Ο Μπεν Στίλερ προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική καλλιτεχνική κίνηση, που αφορά στους ηθοποιούς γονείς του.

Το ντοκιμαντέρ θα αναδείξει τον πολιτιστικό αντίκτυπο των γονιών του Μπεν Στίλερ, των κωμικών Τζέρι Στίλερ και Αν Μίρα και θα εξετάσει πώς οι καριέρες τους επηρέασαν την οικογενειακή ζωή, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας streaming.

Τι δηλώνει για το νέο ντοκιμαντέρ

«Νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάζομαι για άλλη μια φορά με την απίστευτη ομάδα της Apple TV+» δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος.

«Αυτή τη φορά σε ένα πρότζεκτ που είναι πολύ προσωπικό για μένα και την οικογένειά μου. Είναι συναρπαστικό που επιτέλους μπορώ να το μοιραστώ με το κοινό. Και μεγάλη τιμή να τιμήσω τους γονείς μου, τόσο όπως τους γνώριζα μεγαλώνοντας, όσο και όπως τους γνώρισα με νέους τρόπους μέσα από τη δημιουργία αυτής της ταινίας».

Μπεν Στίλερ: Μαζί με την οικογένειά του μπροστά στην κάμερα

Το ντοκιμαντέρ «Nothing is Lost» θα έχει περιορισμένη προβολή στους κινηματογράφους από τις 17 Οκτωβρίου και θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming στις 24 Οκτωβρίου.

Ο Μπεν Στίλερ είναι επίσης παραγωγός του ντοκιμαντέρ.

Τι λειτούργησε ως έμπνευση για το ντοκιμαντέρ του Μπεν Στίλερ

Το 2020 πέθανε ο πατέρας του ηθοποιού. Η μητέρα του είχε πεθάνει χρόνια νωρίτερα, το 2015.

Το ντοκιμαντέρ αρχικά είχε σκοπό να επικεντρωθεί στους γονείς του και τις λαμπρές καριέρες τους, αλλά σύντομα «μετατράπηκε σε μια ιστορία για το πώς είναι να είσαι μέλος μιας οικογένειας που ασχολείται με τον χώρο του θεάματος» είπε ο Μπεν Στίλερ στην εκπομπή «The Late Show With Stephen Colbert», η οποία γυρίζεται στον ίδιο κινηματογράφο όπου οι γονείς του εμφανίστηκαν 36 φορές στο «The Ed Sullivan Show», συμμετοχές που τους βοήθησαν να γίνουν γνωστοί.

Πώς οι γονείς του επηρέασαν την καριέρα

Ο Μπεν Στίλερ και η αδερφή του, Έιμι Στίλερ, οι οποίοι ακολούθησαν και οι δύο τα βήματα των γονιών τους και έγιναν καλλιτέχνες, μεγάλωσαν εδραιωμένοι στον κόσμο της ψυχαγωγίας, τον ίδιο κόσμο στον οποίο τα παιδιά του Μπεν ενδιαφέρονται να εισέλθουν τώρα.

Ο Στίλερ ήθελε επίσης να διερευνήσει πώς η δημιουργικότητα των γονιών του συνέβαλε στη σχέση τους – οι δυο τους δεν φαντάζονταν να είναι ένα κωμικό δίδυμο στην αρχή, ωστόσο συνεργάστηκαν για πάνω από 60 χρόνια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο