Το in στο Ασντόντ – Ζημιές μετά το ιρανικό πλήγμα στην ενεργειακή εγκατάσταση
Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για τραυματίες. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Μικρές ζημιές εντοπίστηκαν στο εξωτερικό του εργοστασίου παραγωγής ενέργειας κοντά στο Ασντόντ, στο νότιο Ισραήλ, μετά από πλήγμα βαλλιστικού πυραύλου που εκτοξεύθηκε από το Ιράν.
Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για τραυματίες, όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος του in Αλεξάνδρα Φωτάκη που βρέθηκε στο σημείο της επίθεση μαζί με τον φωτορεπόρτερ Δημήτρη Μιχαλάκη, αλλά μόνο προβλήματα στο ηλεκτρικό δίκτυο.
Συγκεκριμένα, το πλήγμα στις ενεργειακές εγκαταστάσεις του νοτίου Ισραήλ έχει προκαλέσει διακοπή ρεύματος για περίπου 8.000 νοικοκυριά σύμφωνα με τον ισραηλινό υπουργό Ενέργειας.
Δείτε βίντεο
Δηλώσεις του εκπροσώπου της ηλεκτρικής ενεργείας
Ο εκπρόσωπος της ηλεκτρικής ενεργείας αναφέρθηκε στο ιρανικό πλήγμα που δέχθηκε το εργοστασίου
Σε δηλώσεις του στο in και στην Αλεξάνδρα Φωτάκη αναφέρει ότι στο σημείο έσπευσαν οι τεχνικοί της εταιρείας και χρειάστηκαν 45 λεπτά για να διορθώσουν της βλάβη που άφησε χωρίς ρεύμα περίπου 8.000 νοικοκυριά.
Το συγκεκριμένο εργοστάσιο σημειώνεται όπως είπε ο εκπρόσωπος ότι δέχεται επίθεση από πλήγμα για πρώτη φορά.
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442