Λίγες ημέρες μετά το αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» της Τότεναμ με τον Άγγελο Ποστέκογλου, παρά το γεγονός πως με την κατάκτηση του Europa League, χάρισε στους «σπερς» το πρώτο «μεγάλο» τρόπαιό τους μετά από 17 χρόνια, ο Έλληνας τεχνικός έχει μπει στο «στόχαστρο» της Αλ-Αχλί που σκοπεύει να ξεκινήσει άμεσα επαφές μαζί του.
Όπως ανέφερε η «Telegraph» σε δημοσίευμά της την Παρασκευή (13/6), η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ματίας Γιάισλε, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά την κατάκτηση του ασιατικού Champions League.
Και ο Ποστέκογλου είναι ο Νο1 υποψήφιος στη λίστα της αραβικής ομάδας, στην οποία αγωνίζονται 4 ποδοσφαιριστές που έλαμψαν τα προηγούμενα χρόνια στην Premier League: Οι Φιρμίνιο, Μαχρέζ, Μεντί και Τόνεϊ.
Αυτός είναι ο «διάδοχος» του Ποστέκογλου στην Τότεναμ
Η Τότεναμ πριν λίγες μέρες απέλυσε τον Άγγελο Ποστέκογλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρά την κατάκτηση του Europa League που έβγαλε την ομάδα του Λονδίνου από την «ξηρασία» 17 χρόνων.
Οι «σπερς» έψαχναν τον επόμενο προπονητή της ομάδας και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τον βρήκε. Πιο συγκεκριμένα, το όνομα του είναι Τόμας Φράνκ με δημοσίευμα από την Δεύτερα (9/6) να αναφέρει πως η ομάδα από το Λονδίνο τα έχει βρεί με αυτόν αλλά όχι με την ομάδα του την Μπρέντφορντ.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η «χρυσή τομή» και με τις «Μέλισσες» και ο Φράνκ θα είναι ο νέος προπονητής της Τότεναμ.
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.