Τελευταίο φιλικό πριν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Εθνική μας ομάδα
Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται την αντίστοιχη της Βουλγαρίας στο Παγκρήτιο (10/6, 21.45) στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν τα προκριματικά του Παγκοσσμίου Κυπέλλου.
Τον δεύτερο και τελευταίο της φιλικό αγώνα δίνει η Εθνική μας ομάδα στο Παγκρήτιο Στάδιο απέναντι στη Βουλγαρία απόψε (10/6, 21:45, Novasports Start, ALPHA).
Η «γαλανόλευκη» άφησε για μία ακόμα φορά πολύ καλές εντυπώσεις κόντρα στη Σλοβακία, όπου πέτυχε ευρεία νίκη με 4-1.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει τις τελευταίες τις δοκιμές απόψε, καθώς τον Σεπτέμβριο η Εθνική θα ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να κάνει σχεδόν ολικό rotation, βάζοντας και πάλι νέα πρόσωπα που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής με την Ελλάδα στα τελευταία παιχνίδια.
Ολικό rotation από τον Γιοβάνοβιτς
Έτσι αναμένεται να παίξει ο Φώτης Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης, με τον ομοσπονιακό μας τεχνικό να αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές καθώς έχει ένα πρωτόγνωρα «βαθύ» ρόστερ γεμάτο ταλέντο, θέλοντας να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα.
Η Βουλγαρία από την πλευρά της θα επιδιώξει να παρουσιάσει την ίδια εικόνα επιθετικά και να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, μετά τη φιλική ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Κύπρο, με τον Ίλιεβ να σχεδιάζει κι αυτός κάποιες αλλαγές.
Αυτή είναι η ανανεωμένη λίστα με τα κορυφαία συμβόλαια της Ευρωλίγκας, μετά τη συμφωνία του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του Αμερικανού στην Ευρώπη.
Μέσα Φλεβάρη και ο Ολυμπιακός έπιασε πρώτα τους 340 τίτλους και έπειτα εξασφάλισε μια ακόμη παρουσία σε οκτάδα κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με 6/8 ενεργά τμήματα στην Ευρώπη...
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Bad Bunny, από τα courts του τένις μέχρι τη σκηνή του Super Bowl, μιλούν την ίδια γλώσσα: αυτή της επιτυχίας, της επιρροής και της νέας εποχής