Απογοήτευση, πικρία και αβεβαιότητα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον τελικό της Euroleague, ύστερα από την ήττα από τη Μονακό στον ημιτελικό του Final Four.
Λίγες ώρες πριν από τον μικρό τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό (Κυριακή 17:00), ο διεθνής σέντερ μίλησε ανοιχτά στους Σέρβους απεσταλμένους για την κακή εμφάνιση της ομάδας του Πειραιά, την έλλειψη ενέργειας στην επίθεση, αλλά και για το μέλλον του, το οποίο όπως είπε, είναι αβέβαιο.
«Τα κάναμε όλα λάθος. Είχαμε πολλές χαμένες μπάλες, λίγες ασίστ. Η επίθεση μας ήταν από τις χειρότερες της σεζόν. Η Μονακό άξιζε τη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την άμυνα και τον τρόπο που μας σταμάτησαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος είχε μέτρια απόδοση, ο Μιλουτίνοφ ήταν ξεκάθαρος:
«Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας παίκτης. Είναι 12. Δεν φταίει ένας. Όλοι πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Όλοι αποτύχαμε».
Όσο για τον τελικό ανάμεσα σε Μονακό και Φενέρμπαχτσε; Ο Σέρβος ψηλός δεν φαίνεται να έχει διάθεση ούτε να τον παρακολουθήσει.
«Δεν ξέρω και μάλλον ούτε θα τον δω. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να το πάρουμε», σχολίασε.
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, δεν έκρυψε την αβεβαιότητά του:
«Όταν τελειώσει η σεζόν, λήγει το συμβόλαιό μου. Θα μιλήσω με τον ατζέντη μου για να βρούμε τι είναι καλύτερο για μένα. Δεν ξέρω πού θα βρίσκομαι του χρόνου».
Ο Μιλουτίνοφ κατέστησε σαφές πως η φετινή αποτυχία πονάει. Ο αγώνας για την τρίτη θέση απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο αποκτά ιδιαίτερο βάρος — όχι ως τίτλος, αλλά ως ζήτημα αξιοπρέπειας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το εισιτήριο για την οκτάδα του EHF European Cup «σφράγισε» η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, καθώς νίκησε την ΒΚ-46 και στην παγωμένη Φινλανδία, αυτή τη φορά με σκορ 31-25.
Η Καλαμάτα πέρασε με 3-0 από την έδρα του Ολυμπιακού και μαζί στην κορυφή του Β’ ομίλου για τα πλέι οφ της Super League 2, μετά το 0-0 του Πανιωνίου στην έδρα του κόντρα στη Μαρκό.