Μιλουτίνοφ: «Δεν ξέρω πού θα είμαι του χρόνου»
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα δει τον τελικό της Euroleague, ενώ δήλωσε πως δεν ξέρει που θα παίζει την επόμενη σεζόν!
Απογοήτευση, πικρία και αβεβαιότητα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον τελικό της Euroleague, ύστερα από την ήττα από τη Μονακό στον ημιτελικό του Final Four.
Λίγες ώρες πριν από τον μικρό τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό (Κυριακή 17:00), ο διεθνής σέντερ μίλησε ανοιχτά στους Σέρβους απεσταλμένους για την κακή εμφάνιση της ομάδας του Πειραιά, την έλλειψη ενέργειας στην επίθεση, αλλά και για το μέλλον του, το οποίο όπως είπε, είναι αβέβαιο.
«Τα κάναμε όλα λάθος. Είχαμε πολλές χαμένες μπάλες, λίγες ασίστ. Η επίθεση μας ήταν από τις χειρότερες της σεζόν. Η Μονακό άξιζε τη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την άμυνα και τον τρόπο που μας σταμάτησαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος είχε μέτρια απόδοση, ο Μιλουτίνοφ ήταν ξεκάθαρος:
«Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας παίκτης. Είναι 12. Δεν φταίει ένας. Όλοι πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Όλοι αποτύχαμε».
Όσο για τον τελικό ανάμεσα σε Μονακό και Φενέρμπαχτσε; Ο Σέρβος ψηλός δεν φαίνεται να έχει διάθεση ούτε να τον παρακολουθήσει.
«Δεν ξέρω και μάλλον ούτε θα τον δω. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να το πάρουμε», σχολίασε.
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, δεν έκρυψε την αβεβαιότητά του:
«Όταν τελειώσει η σεζόν, λήγει το συμβόλαιό μου. Θα μιλήσω με τον ατζέντη μου για να βρούμε τι είναι καλύτερο για μένα. Δεν ξέρω πού θα βρίσκομαι του χρόνου».
Ο Μιλουτίνοφ κατέστησε σαφές πως η φετινή αποτυχία πονάει. Ο αγώνας για την τρίτη θέση απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο αποκτά ιδιαίτερο βάρος — όχι ως τίτλος, αλλά ως ζήτημα αξιοπρέπειας.
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Οι δύο όψεις του Κόντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)






























![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)



![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442