Ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος και το απέδειξε και στον τελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ! Η Ένωση επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στο κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό και πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ της ιστορία της στο ποδόσφαιρο γυναικών.
Οι «πράσινες» ήταν αυτές που μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Χαμαλίδη και Πούλιου στα πρώτα τρία λεπτά, αλλά σταδιακά η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και πήρε τον έλεγχο του ματς. Στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία άνοιξε το σκορ όταν από κόρνερ η Βιολάρη με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 47′ η Γιαννακούλη μπλόκαρε μία κεφαλιά της Πούλιου και στο 67′ η Κόγγουλη πήγε να βάλει ένα απίθανο γκολ λίγο πάνω από τη σέντρα, αλλά η Νάση με τρομερή επέμβαση έσωσε. Στο 81′ η Νάση νίκησε και την Πέρεζ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει κόρνερ και μάλιστα απείλησε καθώς οι παίκτριες της ΑΕΚ έβγαλαν μπροστά από τη γραμμή την μπάλα και έφυγαν στην κόντρα. Η μπάλα έφτασε στη Βενιαμίν, που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, η Νάση ήταν εκτός θέσης και η παίκτια της Ένωσης έγραψε το 2-0 σε κενό τέρμα σφραγίζοντας τη νίκη και την κούπα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Tουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Λανουά δεν ορίζει όλους τους διαιτητές σε όλες τις ομάδες και δεν εμπιστεύεται τους νέους ρέφερι. Κατά σύμπτωση όσοι κάνουν λάθη υπέρ συγκεκριμένων ομάδων μπαίνουν συχνά σε αυτές