Η Στέλλα Χριστοδούλου είναι με κάθε επισημότητα παίκτρια του Πανιωνίου, με τους «κυανέρυθρους» να ανακοινώνουν την απόκτηση της πολύπειρης πασαδόρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ίδια μάλιστα πραγματοποίησε και τις πρώτες της δηλώσεις τονίζοντας πως είναι χαρούμενη που θα φορέσει τα χρώματα του Πανιωνίου, ενώ έδωσε ραντεβού στο γήπεδο για μετά το καλοκαίρι.
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:
Η Στέλλα Χριστοδούλου θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Πανιωνίου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η πολύπειρη πασαδόρος γεννήθηκε στις 19/7/1991 και έχει ύψος 1.85 μ.
Το 2004 έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ φορώντας τη φανέλα της Ένωσης Βύρωνα. Στην ομάδα του Βύρωνα παρέμεινε για επτά χρόνια, καθώς το 2007 αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο.
Το 2011 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και αμέσως κατάφερε να κάνει τη διαφορά, κερδίζοντας μία θέση στις κορυφαίες πασαδόρους στην Ιστορία της ελληνικής πετοσφαίρισης. Αγωνίστηκε στις «ερυθρόλευκες» για δώδεκα συνεχόμενα χρόνια και πανηγύρισε οκτώ πρωταθλήματα, οκτώ Κύπελλα και το Challenge Cup του 2018.
Τον Ιανουάριο του 2021 το πρωτάθλημα στη χώρα μας είχε διακοπεί, λόγω του κορονοϊού και έτσι η έμπειρη πασαδόρος αγωνίστηκε για λίγους μήνες στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπουγιούκσεχιρ. Στη συνέχεια επέστρεψε στον Ολυμπιακό, από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2023.
Την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Θήρας έχοντας τον ρόλο της βασικής πασαδόρου. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων μετρά πάνω από 125 συμμετοχές με την «γαλανόλευκη» και το 2022 ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Όσον αφορά τις ατομικές διακρίσεις, η Στέλλα Χριστοδούλου αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος τις σεζόν 2016-17 και 2018-19 αντίστοιχα, καθώς επίσης και του Κυπέλλου Ελλάδας το 2014 και το 2019. Το 2018 ανακηρύχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια του Challenge Cup, που κατέκτησε εκείνη τη χρονιά με τον Ολυμπιακό.
Η δήλωση της Στέλλας Χριστοδούλου: «Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και για εμένα το κίνητρο είναι μεγάλο. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ με τα χρώματα του Πανιωνίου. Έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα με φιλοδοξίες για διακρίσεις. Οι στόχοι της ομάδας ταυτίζονται απόλυτα με τους δικούς μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μέσα από σκληρή δουλειά να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει. Καλό καλοκαίρι. Ραντεβού στο γήπεδο!».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του
LIVE: Μπράγκα – Μπέτις. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Μπέτις για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.