Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Πρωταθλήτρια Ελλάδας για 7η φορά στην ιστορία της και δεύτερη σερί στέφθηκε η Νέα Ιωνία στην Α1 γυναικών χάντμπολ. Η ομάδα της Αθήνας επικράτησε με 22-20 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έκανε το 3-0 στην σειρά των τελικών και κατέκτησε τον τίτλο, που ήταν ο τρίτος μέσα στη σεζόν.
Η ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, παρότι είχε μειονέκτημα έδρας νίκησε τον Δικέφαλο του Βορρά δύο φορές στη Θεσσαλονίκη και μια στη Νέα Ιωνία κι έφτασε πανάξια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολυτιμότερη παίκτρια των τελικών αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των δημοσιογράφων η Λαμπρίνα Τσάκαλου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.