Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, σε δηλώσεις του μίλησε για το επιβαρυμένο καλεντάρι των ποδοσφαιριστών, τονίζοντας πως προσέχουν πάρα πολύ την υγεία των ποδοσφαιριστών.
Παράλληλα, ο Ινφαντίνο είπε πως δεν θα εξαντλήσει σωματικά τους παίκτες το γεγονός ότι θα έχουν επτά επιπλέον παιχνίδια (αναφερόμενος στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων).
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιάνι Ινφαντίνο:
«Είναι μία διοργάνωση που πραγματοποιείται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια. Ο νικητής παίζει επτά παιχνίδια – που είναι ενάμιση παιχνίδι, σχεδόν, περισσότερα το χρόνο – επομένως δεν έχει μεγάλο αντίκτυπο»
«Αυτό που συμβαίνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια για πολύ λίγες ομάδες, πολύ λίγους παίκτες. Αυτοί που φτάνουν ίσως στα τελικά στάδια όλων των διοργανώσεων, κάτι που και πάλι είναι πολύ σπάνιο. Άρα, συνολικά, ισορροπεί αρκετά. Αλλά είμαστε πολύ προσεκτικοί για το ημερολόγιο και την υγεία των παικτών.
Θέλω να πω, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να είναι οι παίκτες στις καλύτερες συνθήκες για να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό μου λένε και πολλοί παίκτες, αυτό που θέλεις είναι να παίζεις παρά να προπονείσαι, σωστά;».
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου