Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι είμαι πρωταθλητής»
Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της καριέρας του και το 48ο του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το 1-0 επί της ΑΕΚ.
Για ένα μοναδικό συναίσθημα έκανε λόγο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 1-0, αποτέλεσμα που χάρισε στους «ερυθρόλευκους» το 48ο πρωτάθλημα της Ιστορίας τους και στον Βάσκο το πρώτο. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του είχε μια ισορροπημένη χρονιά, κάνοντας όμως ένα εξαιρετικό τελευταίο δίμηνο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην COSMOTE TV:
Για το πώς είναι να είσαι πρωταθλητής: «Είναι κάτι καινούριο, κάτι μοναδικό. Είναι η πρώτη φορά που κατακτώ ένα πρωτάθλημα, μου πήρε πολύ καιρό να το πετύχω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα».
Για το ποια ήταν τα πιο σημαντικά παιχνίδια για τον τίτλο: «Είναι όλα τα παιχνίδια σημαντικά. Το ότι ήμασταν τους τελευταίους δύο μήνες πολύ καλοί, αλλά είχαμε μια πολύ ισορροπημένη πορεία όλη τη χρονιά».
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο, πολύ περίπλοκο παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήρθε με σκοπό να μας δυσκολέψει πολύ. Έκαναν ένα λάθος και το εκμεταλλευτήκαμε πετυχαίνοντας το γκολ. Περιμέναμε πολύ ώρα για να εκμεταλλευτούμε ένα λάθος τους, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442